Page 33 - revista ZIUA CARGO
P. 33

  control al amortizării AIR-PRO Conti- nuous Damping Control (CDC) reac- ționează aproape instantaneu la de- nivelările drumului, calculând la fiecare 10 milisecunde presiunea ideală pen- tru fiecare amortizor, pentru a livra cea mai bună reacție dinamică. Vibra- țiile reduse cu 25% contribuie, la rân- dul lor, la o experiență suprem de con- fortabilă în conducere.
Sistemul inteligent AIR-PRO se adaptează, de asemenea, la cerințele șoferilor, care pot controla comporta- mentul suspensiei. Șoferii pot alege să prioritizeze confortul, prin setarea Soft, să selecteze Load pentru optimi- zarea manevrabilității și a controlului
rulării în condiții de încărcare completă, sau pot lăsa la latitudinea auto-ajustării parametrilor de către sistem, prin se- tarea Auto. Suspensia AIR-PRO se adaptează la gradul de încărcare a ve- hiculului, reducând unghiul de rulare cu 30% în curbe, îmbunătățind sigu- ranța șoferului și protejând încărcătura.
Suspensia AIR-PRO face opera- țiunile de încărcare și descărcare mai ușoare și eficiente, ajustând înălțimea șasiului vehiculului în mai puțin de 10 secunde. O funcție de memorie permi- te, de asemenea, înregistrarea înălți- mii de aliniere cu rampele uzuale de încărcare, facilitând și mai mult pregă- tirea vehiculului.
Sistemul inteligent AIR-PRO este ușor de acționat, prin intermediul unui buton rotativ de pe bord și datorită unor elemente grafice noi, intuitive.
IVECO Driver Pal powered by Alexa
Noul Daily este echipat cu IVECO Driver Pal, companionul vocal și digital inovativ al șoferului. Acesta este inte- grat complet cu tehnologia Alexa, per- mițând șoferului să-și aducă la bord viața digitală, să comunice vocal cu vehiculul și cu comunitatea șoferilor și să acceseze serviciile conectate ale IVECO.
  iunie 2021 .................................................................................................................................................... 33
 CAMIOANE ȘI SERVICII


























































































   31   32   33   34   35