Page 35 - revista ZIUA CARGO
P. 35

   Aceasta a avut ca rezultat faptul că 4 din 5 clienți se abonează la servicii telematice complete, iar rata de pene- trare este în creștere constantă. În general, vânzările au depășit toate aș- teptările, conducând la creșteri sem- nificative ale cotei de piață. Modelele IVECO S-Way pe gaz natural sunt lideri absoluți în Europa, adjudecân- du-și, astăzi, peste un sfert din numă- rul unităților vândute. Proprietarii sunt mândri de camionul lor IVECO S-Way și o demonstrează prin personalizarea acestuia și prin distribuirea de fo- tografii ale camioanelor lor, în social media.
Productivitate ridicată a afacerii
IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță și soluția perfectă pentru pro- prietarul de flote. Acesta ridică ștafeta în domeniul performanței și al eficien- ței consumului de combustibil, datorită unei selecții de îmbunătățiri și noi ele- mente, obținând o reducere generală a consumului de combustibil de până la 3%.
Noua selecție de motoare îndepli- nește standardele Euro VI-E și a fost proiectată pentru funcționarea cu bio- diesel de a doua generație, cum ar fi HVO. Gama Cursor 13 a fost extinsă cu două noi versiuni, de 490 și 530 CP. Eficiența motoarelor Cursor 11 și Cursor 13 a fost îmbunătățită, prin ra- poarte de compresie crescute și prin- tr-o nouă strategie a managementului combustiei.
Motoarele de 13 litri au fost cuplate cu noile punți spate de înaltă eficiență, cu reducție simplă, iar, cu rapoartele mai lungi ale punților spate, de până la 2.31:1, sunt disponibile cu anvelope standard. Aceasta permite o reducere substanțială a turației, având ca rezul-
tat o mai mare eficiență în cursele de lungă distanță. Aceste elemente fac din noul model echipat cu Cursor 13, 490 CP, un adevărat campion al TCO și vehiculul perfect pentru transportul de lungă distanță.
Și alte elemente suplimentare con- tribuie la eficiența consumului de com- bustibil al modelului IVECO S-Way. Acestea includ noul Eco Mode pentru sistemul automat de aer condiționat, care elimină absorbția inutilă de ener- gie, și noile deflectoare aerodinamice care îmbunătățesc și mai mult aero- dinamicitatea cabinei.
Evoluția inteligentă a camionului
100% conectat
IVECO S-Way transformă modul în care șoferii interacționează cu vehi- culele lor și îi introduce într-o nouă eră de suport proactiv și predictiv. Vehiculul face viața la bord mai ușoară și mai productivă, prin intermediul unicului asistent vocal IVECO Driver Pal, al unor noi funcțiuni avansate și al serviciilor conectate.
IVECO prezintă un nou serviciu inovator care le oferă liniște deplină șoferului și proprietarului de flotă, în caz de accident sau altă problemă cu vehiculul. Șoferul poate activa serviciul
IVECO Top Care, prin intermediul IVECO Driver Pal. Cel mai apropiat atelier service IVECO va fi alertat și va fi găsită rapid o soluție. Serviciul oferă un pachet inovativ de ospitalitate pentru șofer, dacă vehiculul nu se în- toarce pe șosea în termen de șase ore. Acesta include transfer și cazare gratuite și, la nevoie, asistență medi- cală.
Campionul Sustenabilității
Versiunile IVECO S-Way pe Gaz Natural Comprimat (GNC) și Gaz Na- tural Lichefiat (GNL) sunt echipate, acum, cu noi elemente auxiliare inteli- gente, cum ar fi compresorul de am- breiaj și pompă de direcție cu debit variabil, care cresc și mai mult eficien- ța consumului. Îmbunătățirile la nivelul motorului și noile elemente pe care aceste modele le au în comun cu ver- siunile diesel, alături de noile elemente auxiliare inteligente, asigură o și mai mare reducere a emisiilor de CO2. Acest lucru face din camioanele IVECO S-Way pe gaz natural liderii sustenabili incontestabili pentru transportul de lungă distanță.
adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
 iunie 2021 .................................................................................................................................................... 35
 CAMIOANE ȘI SERVICII

















































































   33   34   35   36   37