Page 38 - revista ZIUA CARGO
P. 38

   Noul Volvo FH este echipat
cu o cabină reconfigurată,
cu caracteristici inovatoare de siguranță și cu un mediu de lucru care se concentrează asupra necesităților șoferului.
DRIVE-TEST VOLVO TRUCKS FH
A patra oră
Mai sigur, mai eficient și mai atractiv, noul Volvo FH aduce îmbunătățiri sensibile, în ceea ce privește mediul de lucru al șoferului.
După mai bine de un an de zile de la lansare, am ajuns, în sfârșit, la volanul noului FH. Sigur, din cauza pandemiei, mulți pre- feră să uite că a existat anul 2020. Avem 2019 și sărim direct în 2021, mai ales dacă vrem să facem vreo comparație privind performanțele eco- nomice. În aceste condiții, putem spu- ne că, de fapt, acest drive-test are loc „imediat” după lansarea oficială a mo- delului.
Însă, indiferent de modul în care privim lucrurile... așteptarea a meritat. Am văzut din poze cât de bine arată și am citit despre performanțele
îmbunătățite, precum și despre dotă- rile atrăgătoare... Dar, atunci când te urci prima dată la volan, atingi mate- rialele de super calitate, vezi cum ac- ționează comenzile – cabina noului FH a fost construită pentru a te face să te simți bine. Nu este doar ergono- mie, ci, deja, putem spune că ești răsfățat.
O exagerare? Poate! Însă repre- zentanții constructorului consideră că, în lupta firmelor de transport de a atra-
  38 ...................................................................................................................................................... iunie 2021
CAMIOANE ȘI SERVICII























































































   36   37   38   39   40