Page 56 - revista ZIUA CARGO
P. 56

TRELO
Pregătiți să vă ajutăm!
Îndrăzneț, profesionist, încrezător în sine și, cel mai important,
nu se încadrează în niciun cadru standard al centrelor de reparații de camioane – așa s-ar descrie, probabil, TRELO, care operează
o rețea de centre de reparații de camioane și semiremorci în Europa, cu o expansiune record, în 2022.
  Pe scurt, suntem în afaceri de peste un deceniu – din 2013, când am deschis primul nostru centru de reparații în Genk, Belgia. Anii au trecut, rețeaua s-a extins și așa a venit 2022, an pe care l-am în- cheiat cu 9 centre de reparații de camioane și semiremorci în patru țări: Belgia – Genk&Antwerpen, Ger- mania – Viersen&Lahr, Franța – Metz, Paris&Lyon și Lituania – Viersen&Kau- nas. Dintre acestea, 3 locații (Viersen, Vilnius și Kaunas) au fost deschise în 2022, un an record pentru TRELO pri- vind investițiile, care au însumat apro- ximativ 3 milioane de euro.
Vânzările în creștere și o echipă bine dimensionată, alimentează foamea de expansiune, iar atitudinea corectă față de angajați și clienți este cheia succesului.
Compania își consideră centrele de reparații ca fiind concurente mai mult cu rețelele de service de camioa- ne autorizate, decât cu cele individuale sau cu cele care se află în parcări. Serviciile TRELO sunt o alternativă mai bună, mai ales în perspectiva unei colaborări pe termen lung.
La locul potrivit,
în momentul potrivit
„Afacerea noastră este la locul potrivit, în momentul potrivit. Trebuie să recunoaștem că nu există atât de multe centre de reparații în Europa care să facă parte dintr-o rețea, și nu ale marilor producători, așa că am pu- tut să oferim clienților noștri repa- rații cât mai repede posibil, în locații convenabile. Un alt aspect important
este că aceste centre de reparații au un lanț de aprovizionare cu piese bine gestionat. Desigur, ne confruntăm și cu provocări în materie de aprovizio- nare, dar încercăm să agreăm cât mai mult posibil, în avans, cu furnizorii noștri, asupra cantităților necesare – aici încercăm să ne asumăm riscuri și să avem un stoc-tampon, pentru a da curs solicitărilor clienților într-un timp mult mai scurt”, spune Donatas Moc- kus, CEO TRELO.
TRELO oferă servicii pentru toate mărcile de camioane
și semiremorci – mentenanță, reparații curente, reparații AC, service roți, diagnoză, reparații prelate, înlocuire parbrize și multe altele. Un aspect foarte important este că, în rețeaua TRELO, se poate efectua mentenanța camioanelor
pe perioada garanției.
De asemenea, în toate locațiile, este disponibil și serviciul de asistență rutieră.
Orice reparație efectuată la un centru TRELO este garantată timp de șase luni, pe întreaga rețea, indiferent de locația în care este efectuată. Pro- gramul de lucru este unul foarte apre- ciat de clienți, L-V: 07:00-19:00, iar S: 07:00-16:00.
În topul preferințelor clienților
Rezultatele vorbesc de la sine, atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor clienților: dacă, în 2020, cifra de afaceri a companiei a fost de 13,5 milioane de euro, în 2021 a crescut cu 39%, până la 18,7 milioane de euro. În 2022, rezultatul este și mai impresio- nant – 23,7 milioane de euro. Atingerea acestor cifre a necesitat nu doar o creștere a volumului de muncă – în 2022, TRELO a reparat aproximativ 38.000 de camioane și semiremorci, a folosit peste 113.000 de litri de ulei și a schimbat aproape 13.000 de an- velope – ci și o creștere corespun- zătoare a dimensiunii echipei, de la 164 de angajați în anul 2021, până la 218, la sfârșitul anului 2022.
Odată cu investițiile din 2022, TRELO își continuă obiectivul stabilit – 20 de centre reparații în 10 ani! Acest obiectiv vine la pachet cu formarea u- nei echipe de vânzări locale pentru țările din estul Europei – România, Un- garia, Bulgaria, Polonia și Lituania, echipă responsabilă de promovarea serviciilor TRELO către companiile de transport și colaborarea cu acestea.
În România, din 2020, responsabil pentru această misiune este Eduard Roca, sales manager TRELO Româ- nia & Republica Moldova, iar în aceas- tă perioadă peste 200 de companii și-au adus camioanele și semiremor- cile în rețeaua TRELO, pentru diverse reparații, însumând peste 1.500 de intervenții anual.
Eduard ROCA
country sales manager 0745.344.494 eduard.roca@trelo.eu trelo.eu/ro
 CAMIOANE. SERVICII
 56 ................................................................................................................................................ ianuarie 2023










































































   54   55   56   57   58