1 Mai vine cu EUROFEST – Biblioteca de Gusturi si Targul Anticarilor

Bucurestenii sunt invitati, in perioada 30 aprilie – 2 mai, in parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Sectorul 3 al Capitalei (zona de langa Biserica Maramureseana) sa participe la Targul Eurofest – Biblioteca de Gusturi, precum si in Parcul Obor, la Targul Anticarilor organizat de Primaria Sectorului 2.

Evenimentul din parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fost IOR) este axat pe promovarea produselor traditionale romanesti, ecologice, a cartilor, a albumelor de arta si de gastronomie. “Prin organizarea acestui targ, dorim sa expunem patrimoniul cultural si cel al traditiilor romanesti intr-un context comun cu cel al celorlalte tari membre ale Uniunii Europene. Deschiderea oficiala va avea loc vineri, la ora 12.00, si ii invitam pe locuitorii Bucurestiului, in special pe cei ai Sectorului 3, la acest eveniment literar-gastronomic al bunului gust si al traditiilor culturale romanesti si europene”, anunta primarul Liviu Negoita.

La cea de-a XI-a editie a Targului Anticarilor – organizat de Primaria Sectorului 2 in Parcul Obor, in perioada 30 aprilie – 2 mai, peste 110 anticari din tara si din strainatate isi vor expune obiectele pretioase pe vechiul amplasament al Targului Mosilor, reprezentat de spatiile Oborului de altadata. Intre orele 9.00 – 18.00 isi vor da intalnire pasionatii obiectelor de demult, pentru a-i purta pe vizitatori intr-o calatorie in timp. Colectii de monede si banknote, obiecte din argint, tablouri boieresti si dantele, carti, fotografii, mobilier si nenumarate obiecte de arta vor putea fi admirate, in acordurile muzicii de odinioara a Micului Paris.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.