1 milion de pasageri la Aeroportul Timișoara

Conducerea Aeroportului “Traian Vuia” Timișoara a sărbătorit în 17 august pasagerul cu numărul 1.000.000, care a tranzitat aerogara în acest an cu 3 luni mai devreme decât în 2016, când această cifră a fost atinsă la sfârşitul lunii noiembrie.

Pasagerul cu numărul 1 milion este Elena Gabriela Avram și a sosit cu zborul de la Bruxelles-Charleroi, în 17 august, ora 14.45, cu o cursă operată de compania aeriană Ryanair.

Pasagera a fost întâmpinată de către reprezentanţi ai aeroportului şi ai companiei aeriene şi a fost premiată în cadrul unui eveniment festiv organizat în zona publică a aerportului, de către domnul Daniel Idolu, directorul Aeroportului, de reprezentantul companiei Ryanair, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive, dar şi de alte societăţi comerciale partenere.

“Eforturile susţinute din ultimii ani ale administraţiei aeroportului de a deschide noi destinaţii de zbor, companii aeriene noi şi de a dezvolta traficul de pasageri, dau roade. Creşterea din primele şapte luni  ale acestui, faţă de perioada similară a anului 2016, care este de peste 60% la numărul de pasageri şi de peste 40% la numărul de zboruri, se concretizează astăzi, într-un moment jubiliar când pentru prima dată în istoria aeroportului sărbătorim realizarea unui număr de 1 milion de pasageri în cursul lunii august. Estimăm să atingem până la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim să organizăm un eveniment festiv pentru pasagerul cu numărul 2 milioane”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

“Ryanair este încântată să sărbătorească împreună cu Aeroportul Timișoara pasagerul cu numărul 1,000,000 care a călătorit prin aeroport în anul 2017, sosind astăzi cu zborul nostru Ryanair din Bruxelles Charleroi. Este o bornă importantă pentru Timișoara și un rezultat direct al “Efectului Ryanair”, totul pentru că noi continuăm să creştem traficul şi locurile de muncă în România. Clienţii bănăţeni și vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute cu tarife reduse din Timișoara și trebuie să se aștepte la noi dezvoltări, deoarece Ryanair continuă să se crească în Timișoara și România cu noi rute şi tarife chiar mai mici”, a declarat Denis Barabas, Ryanair Sales & Marketing Executive Romania.

La eveniment au participat pasagerii aflaţi în zona publică din aerogară pentru a marca acest moment aniversar. Pasagerul cu numărul un milion este doamna Elena Gabriela Avram, din Deva, care a zburat de la Bruxelles la Timişoara împreună cu soţul.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.