100.000 de pasageri Ryanair pe ruta Timișoara-București

Ryanair 0Ryanair a sărbătorit, joi, transportarea a 100.000 de clienți pe ruta Timişoara – Bucureşti, numărați din momentul în care Ryanair şi-a deschis prima sa bază în România, la Timişoara, în septembrie 2016.

Compania aeriană preferată a europenilor oferă 7 rute la tarif redus, incluzând destinaţiile ca Berlin, Bruxelles și Londra Stansted.

Adina Liliana Sârbu a fost clientul 100,000 al Ryanair, călătorind pe ruta Timişoara – Bucureşti, şi care a aterizat la timp cu compania aeriană Nr.1 a Europei.

Ryanair a sărbătorit transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta Timişoara – Bucureşti prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarif promoţional, din Timişoara, la preţuri începând de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Duminică (30 aprilie).

În Timişoara, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat:

Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta Timişoara – Bucureşti, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienţii români şi vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timişoara şi trebuie să se aştepte în continuare la noi îmbunătăţiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timişoara şi România, cu noi dezvoltări pentru experienţa de zbor a clienţilor prin programul “Always Getting Better”, care include mai multe rute și tarife chiar mai mici. Pentru a sărbători transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta noastră Timișoara – Bucureşti, scoatem la vânzare locuri, din Timişoara, de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Duminică (30 aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid, dar şi pentru a nu rata această promoţie extraordinară, invităm clienţii să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”.

Dan Idolu, Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara “Traian Vuia”, a declarat:

“Parteneriatul pe care Aeroportul Internaţional Timişoara îl are cu compania Ryanair este unul solid, iar aceste legături aeriene, directe, rapide şi convenabile, înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport şi Ryanair, cât şi pentru cetăţenii din regiunea de vest a României şi pentru cei din zonele de frontieră din Serbia şi Ungaria. Suntem bucuroşi că, deşi compania operează de numai 7 luni la Timişoara, sărbătorim deja 100.000 de pasageri pe o singură rută! Dorim ca după negocieri  productive cu Ryanair, în perioada următoare să putem anunţa noi destinaţii şi mărirea frecvenţei zborurilor pe anumite rute existente, începând cu programul de iarnă 2017-2018”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.