2 Mai: Ziua Tineretului in parcul Al. I. Cuza

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, prin Directia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, organizeaza, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, mai multe manifestari in parcul \”Al.I. Cuza\” (fost IOR).

Pe tot parcursul zilei, tinerii sunt asteptati sa participe la activitati sportive si de divertisment, printre care cros, un concurs de role, o demonstratie de grafitti, concursuri de badminton, o demonstratie de mers pe motociclu, demonstratii si concursuri de sah, concurs de desene pe asfalt, demonstratie de karate, demonstratie militara, concerte.

Printre partenerii ANST in proiectul \”2 Mai – Ziua Tineretului\” se numara Prefectura Municipiului Bucuresti, Primaria Sectorului 3, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Liceul de Arte Plastice \”N. Tonitza\” Bucuresti, Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice \”Ioan N. Socolescu\”, C. S. Olimpia, CSS Triumf, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Centrul de Tineret \”Biblioteca Metropolitana\” Bucuresti, Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti.

De asemenea, tinerii bucuresteni vor beneficia de acces gratuit in muzeele bucurestene aflate in subordinea Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

 

Targ si concerte in parcul Kiseleff

Primaria Sectorului 1 organizeaza, la randul sau, pe 1 si 2 mai, concerte in Parcul Kiseleff, in apropiere de Muzeul Taranului Roman, unde este deschis si un Targ de cadouri. Zeci de producatori isi expun creatiile: bijuterii de argint si podoabe realizate manual, obiecte traditionale, papusi din lemn, dar si alte decoratiuni din ceramica. Surpriza acestui targ o reprezinta posibilitatea de a crea cadouri personalizate pentru persoanele dragi.

Sambata, incepand cu ora 13:00, atmofera de la targ va fi animata de cele mai indragite melodii ale lui Smiley si ale formatiei Heaven, iar duminica 2 mai, de la aceeasi ora, de cele mai tari hituri ale Elenei Gheorghe si ale Andei Adam. Totodata, in data de 1 mai va avea loc si o defilare a Asociatiei \”Traditia Militara\”.

Organizatorii targului au pregatit si un program special de divertisment dedicat celor mici. Ei vor fi rasfatati cu sesiuni de face-painting, ateliere de origami si alte surprize. De asemenea, animatori costumati in personaje de poveste vor oferi cadouri copiilor aflati in parc.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.