24 de migranți ascunși în TIR-uri, descoperiți la vamă spre Ungaria

Polițiștii de frontieră români au descoperit în trei TIR-uri, 24 de migranţi din Pakistan, India, Afganistan, Bangladesh şi Nepal, pe care șoferii autocamioanelor încercau să îi treacă ilegal vama în Ungaria.Totul s-a întâmplat, în ultimele 24 de ore, iar cele trei camioane cu mărfuri se îndreptau spre Germania.

sursă foto: Facebook Poliția de Frontieră Română

În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în două dintre camioane, conduse de un turc şi un bulgar, erau ascunşi 18 migranţi. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese şi bare metalice, pentru societăţi din Germania.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, în compartimentele pentru marfă ale automarfarelor au fost descoperiţi, ascunşi, 18 cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Nepal şi Afganistan, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră”, a informat, în 9 august, Poliţia de Frontieră Arad.

La Vărşand, poliţiştii de frontieră au verificat un camion condus de un bărbat din Bulgaria, care transporta acumulatori auto pentru o societate comercială din Germania. În remorcă se aflau şi şase migranţi din Pakistan şi India, cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.