3 idei simple pentru o producție mai curată

V-ați gândit deja cât de mult depinde de materialele utilizate pentru curățarea mașinilor, respectiv transportul, depozitarea și plasarea acestora? Cu ajutorul sfaturilor noastre profesionale puteți economisi timp și bani în activitățile de curățare apărute în timpul producției. 

În vederea menținerii competitivității, companiile care operează în diferite domenii ale industriei investesc foarte mult în îmbunătățirea automatizării. Cu toate acestea, atunci când se fac eforturi cu privire la îmbunătățirea performanței, trebuie să monitorizați și activități indirecte. Întreruperea activității din cauza unui  incident  sau reducerea performanței datorită lipsei de igienă adecvată, sunt factori puțin vizibili care afectează în mod semnificativ performanța companiei. Într-un loc surprinzător, și anume în domeniul curățării, pot fi utilizate modalități de economisire și îmbunătățire a performanțelor.

Calitatea este un lucru important pentru Dvs.?

  1. Îndepărtați cârpele și economisiți: cârpele absorb solventul, ajungând foarte puțin pe suprafața care urmează să fie curățată, astfel puteți utiliza mai mult solvent decât este necesar pentru curățare, rezultând o creștere a costurilor. Selectarea cârpelor necesită adesea mult timp, deoarece nu există două cârpe identice, nasturii și fermoarele de pe acestea pot deteriora suprafața care trebuie curățată, iar nu numai utilizarea cârpelor este dificilă dar și depozitarea acestora, deoarece ocupă foarte mult loc. 

Propunerea noastră: Cu lavetele de curățare Tork puteți să utilizați cu până la 40% mai puțin solvent, în comparație cu cârpele. Lavetele noastre de curățare cu absorbție excelentă, durabilitate, utilizare ușoară și economisire de spațiu, necesită un spațiu de depozitare mai mic cu 25%, iar datorită eficienței acestora, pot reduce timpul de întreținere cu până la 35%.

  1. Alegeți lavetele de curățare dezvoltate pentru nevoi industriale și creșteți eficiența acestora: Nu toate hârtiile sunt potrivite pentru îndepărtarea uleiului, a grăsimilor sau a altor impurități industriale. Dacă hârtia se rupe și scămoșează sau lasă bucăți mici pe mașină, cu indepartarea acestora veți pierde timp în cursul întreținerii.

Propunerea noastră: Lavetele din hârtie de înaltă performanță Tork cu așa-numita tehnologie QuickDry sunt concepute în special pentru a face față provocărilor din producție. Acestea absorb scurgerile de lichide în câteva secunde și datorită performanței sale înalte, se va utiliza mai puțin. Hârtia vă protejează mâna de căldură și de contaminări, astfel puteți crea condiții de lucru mai sigure pentru personalul dvs.

3. Utilizați produse cu posibilitate de dozare: cu produsele ușor de dozat puteți să  obțineți un mediu de lucru mai ordonat, pe lângă aceasta puteți controla utilizarea și puteți preveni consumul excesiv. Dacă dozatorul se află la îndemână la momentul potrivit, puteți economisi timp prețios, ceea ce are și un impact asupra productivității.

Propunerea noastră: Alegeți dispenserele potrivite pentru susținerea fluxului de lucru. Tork oferă și dozatoare portabile, montabile pe perete, fixabile magnetic, prin urmare puteți găsi soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații: http://www.tork.ro/about/whats-new/industrialtips/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.