4 luni pentru finalizarea lucrărilor la calea ferată Podul Mureş – Coşlariu

Directorul General al CFR SA, Ion Gavrilă, a dat termen 4 luni constructorului să finalizeze lucrările la calea ferată din zona variantei de traseu Podul Mureş – Coşlariu, aflată pe secţia Coşlariu – Micăsasa. Lucrările sunt întârziate din cauza problemelor apărute la terenul de fundare.

CFR Infrastructură

“În această zonă s-au definit 6 tronsoane experimentale, s-au făcut deja expertize şi studii de fundare pentru stabilirea capacităţii tehnice de teren, deci din acest moment aveti la dispoziţie 4 luni pentru terminarea lucrărilor în zonă”, le-a transmis constructorilor Ion Gavrilă.

Directorul general al CFR SA se află în inspecție pe șantierul de execuţie a lucrărilor de modernizare pe tronsonul de cale ferată Simeria – Sighişoara, de 173,47 km.

El a verificat obiectivele feroviare finalizate, precum şi stadiul de execuţie a lucrărilor aflate în desfăşurare la ora actuală la linii, peroane, punctele de oprire, poduri, tuneluri sau substaţii de tracţiune de pe întregul traseu Sighişoara – Aţel – Micăsasa – Coşlariu – Vinţu de Jos – Simeria, unde se înregistrează un grad de execuţie cuprins între 83% şi 98%.

Gavrilă le-a reamintit totodată constructorilor că se asteaptă la o implicare proactivă în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor şi respectarea termenelor de finalizare, iar orice problemă care poate afecta asigurarea unui front normal de lucru să fie analizată pe viitor în mod direct între constructor, consultant şi reprezentanţii companiei.

La finalul acestei vizite de lucru, reprezentanţii CFR SA vor purta discuţii pe marginea organizării lucrărilor pe şantiere şi a graficelor de execuţie programate, şi cu reprezentanţii constructorilor care modernizează infrastructura şi suprastructura feroviară pe cele 4 şantierele deschise între Gurasada şi Km 614.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.