4 transporturi agabaritice pe ruta PTF Nădlac – Smârdan (jud. Galați)

  Circulația rutieră va fi îngreunată  de Patru transporturi agabaritice se deplasează în perioada 17 – 21 decembrie de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac în localitatea Smârdan din județul Galați, informează CNAIR.

  Iată întreaga rută:

  Nădlac PTF – A1 – DN68A – Săcămaș – DN7 – Șoimuș – A1 – Centura Sibiu – DN1 – Centura Brașov– DN1A – Blejoi – DN1B – Albești Paleologu – DN1D – Urziceni – DN2 – DN2A – Slobozia – DN21 – Lacu Sărat– DN2B – Șendreni – DN25 – DJ251L – DJ251K – DJ251 – Smârdan

  Vehiculele transportă echipament militar.

  Latimea maxima a vehiculelor este 3,30 m, viteza de deplasare urmand a fi adaptata conditiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, viteza maxima de deplasare a vehiculelor cu depasiri este de 70 km/ora..

  Etapele de desfasurare ale transporturilor sunt stabilite de politia rutiera, care asigura insotirea vehiculelor cu depasiri.

  Transporturile nu se vor desfasura in perioadele si pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau rosu.

  Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.