5 oferte la licitația pentru finalizarea Variantei Ocolitoare Timişoara Sud

Cinci oferte, de laconstructori din România, Spania, Ungaria şi Ucraina, au fost depuse la licitația lansată de CNAIR pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud.

Ofertele au fost depuse de Automagistral-Pivden (Ucraina), Asocierea Duna Group International Kft (lider de asociere) – Duna Construcţii RO (Ungaria – România), Asocierea Maxagro Center (lider de asociere) – Drumuri şi Poduri Banat-OPR Asfalt-Obras Publicas Y Regadios-Dimex-2000 Company (România-Spania), Asocierea SA&PE Construct (lider de asociere) – Tehnostrade-Spedition UMB (România) şi Asocierea Super Construct  (lider de asociere) – Bauerhof Agrobanat-Rostdorstroy (România-Ucraina).

Conform contractului, a cărui valoare estimată este de 394,10 milioane de lei fără TVA, pe traseul cu o lungime de 25,69 de km, câştigătorul trebuie să finalizeze în 12 luni lucrările care au rămas de executat la momentul rezilierii contractului anterior: trei poduri, nouă pasaje, patru noduri rutiere, cinci intersecţii la nivel şi două parcări de scurtă durată.

Durata contractului va fi de 72 de luni, din care 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.