52% dintre români își spală mașina atunci când este foarte murdară

Un sondaj realizat de MOL România relevă că jumătate dintre români (52%) își spală mașina atunci când aceasta este foarte murdară. Ei enumeră, printre criteriile de curățare importante, operațiuni precum spălarea pragurilor (81%), aspirarea asistată a interiorului autoturismului (79%) și existența unui serviciu de igienizare a habitaclului (75%).

 Analiza sociologică a fost efectuată online, în perioada 13-21 aprilie, pe un eșantion de 556 de respondenți, utilizatori ai cardurilor MultiBonus. 

Studiul arată preferința clară a șoferilor pentru spălătoriile auto manuale de tip jet wash (62%), în detrimentul spălătoriilor auto asistate de cartier (17%). Când vine vorba despre alegerea unei spălătorii auto, 44% dintre șoferii intervievați indică timpul de așteptare drept principal criteriu de selecție, fiind urmat de preț (40%), calitatea substanțelor de spălare (39%) și proximitatea față de locuință sau locul de muncă (37%).

În cazul respondenților femei, studiul a arătat că proximitatea față de locuință sau locul de muncă joacă un rol mult mai important în alegerea unei spălătorii, fiind al doilea cel mai important criteriu de selecție, după timpul de așteptare.

Dintre cei care menționează calitatea produselor de spălare printre criteriile relevante în alegerea unei spălătorii, 60% spun că substanțele de calitate sunt cele care asigură păstrarea în timp a caracteristicilor vopselei auto, iar 56% înțeleg prin substanțe de spălare de calitate acele produse care lasă zero zgârieturi pe mașină.   

Peste 70% dintre respondenți au spus că aleg să își spele mașina seara sau dimineața, cu o preferință mai clară pentru intervalul de seară. O tremie dintre respondenți au spus că își spală mașinile în weekend, când au mai mult timp liber. 

MOL România are o rețea de 243 de stații așezate în puncte-cheie de pe tot teritoriul țării. În 47 dintre acestea, clienții pot apela la servicii de spălătorie auto de cea mai înaltă calitate. În reţeaua de stații de servicii a MOL se găsesc 2 tipuri de spălătorii: spălătorii automate cu 6 programe de spălare și spălătorii manuale – concepute în special pentru autoservire şi dotate cu programe de prespălare, spălare, limpezire şi preuscare. 

În perioada 26.04-04.07.2021, clienții care aleg să își spele mașina într-una dintre stațiile MOL România pot câștiga premii instant sau premii acordate prin tragere la sorți, bucurându-se în același timp de calitatea germană a noilor substanțe de spălare Kiehl.

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 243 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program MOL pentru sănătatea copiilor sau Permis pentru viitor. 

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie de petrol și gaze internațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 40 de țări, o forță de lucru dinamică formată din 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. Activitățile de explorare și producție ale Grupului MOL sunt susținute de o experiență de peste 75 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activitățile de producție se desfășoară în 9 țări, iar cele de explorare în 14 țări. Grupul MOL controlează trei rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de aproximativ 1.933 de stații de servicii în 10 țări din Europa Centrală și de Est, dintre care 243 în Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.