56 de migranți ilegali, depistați în 3 mijloace de transport la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul PTF Nădlac și PTF Nădlac II au depistat, într-o singură zi, 56 de cetăţeni din Siria, Irak, Bangladesh și India, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei mijloace de transport, informează Poliția de Frontieră Română.

Astfel, în 5 ianuarie, la PTF Nădlac II, au fost descoperiți într-un ansamblu rutier înmatriculat în România ce transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, electrocasnice pentru o societate comercială din Italia, 45 de cetăţeni din India și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în România. Ei erau ascunşi în compartimentul pentru marfă.

La PTF Nădlac, poliţiştii de frontieră au depistat, într-un microbuz condus de un cetățean bulgar, 10 cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, ascunși într-un locaș special amenajat.

Tot la PTF Nădlac, la un control amănunțit asupra unui autoturism condus de un român, a fost descoperit ascuns în portbagaj un cetățean străin, din Irak, în vârstă de 28 de ani.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.