6 oferte pentru SF drum de mare viteză București-Alexandria

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, a anunțat, în 19 august, că au fost depuse șase oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate (SF) aferent Drumului Expres București – Alexandria.

„Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru unul dintre cele mai importante proiecte pentru regiunea sud. Astăzi au fost depuse 6 oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria. Fie că va fi autostradă, fie că va fi drum expres (variantă care va reieși din studiul de fezabilitate), acest proiect va avea marele avantaj că va elimina aglomerația și multe dintre accidentele care se produc acum pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depășite. Licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje”, a scris ministrul, pe Facebook.

Valoare estimată: între 17,7 milioane de lei și 20,9 milioane de lei, iar criteriile de atribuire sunt: cel mai bun raport calitate-preț (40% componenta financiară).

Durata contractului: 17 luni ( 14 luni – Studiu de Fezabilitate; 3 luni – Asistenta tehnica si Raport financiar final).

Ofertele au fost depuse de:

  1. Asocierea DP CONSULT SA – SC EXPLAN SRL – SCA TEAHA&FUZESI
  2. Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL
  3. Asocierea G&M ROAD BUILDING ENGINEERING SRL – SC BUILDING DESIGN 2000 TOP SRL – SC IRIMAT CONS SRL – CONSORZIO STABILE EBG GROUP
  4. Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL – INSTITUT IGH DD – EXPERT PROIECT 2002 SRL
  5. Asocierea VIAPONTE ROM SRL – METROUL SA – CAPITAL VISION SRL
  6. Ofertant YUKSEL PROJE AS.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.