6 trenuri blocate de un copac

Șase trenuri cu călători sunt blocate pe traseu în dimineața de 30 octombrie, din cauza unui copac căzut pe firul de contact între Dârste şi Timişu de Sus, iar o echipă de intervenții de la CFR SA acționează pentru îndepărtarea acestuia. 

“Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră echipele de intervenție acționează pe intervalul de stații Timişu de Sus – Dârste pentru îndepărtarea unui copac prăbuşit pe linia de contact. Copacul smuls de rafalele puternice de vânt, care au depăşit în această zonă viteza de 80 de km pe oră, a rămas sprijinit pe firul de înaltă tensiune, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică”, precizează CFR SA, luni la ora 8.50.

Șase trenuri de călători – R 3023, IR 15538, IR 14034, IR 1644, IR 1632, IR 1745 – staționează temporar în gările Timişu de Sus, Dârste, Braşov şi Predeal, iar R 3023 staționează între Dârste şi Timişu de Sus.

“La fața locului a ajuns deja personalul feroviar care va interveni pentru îndepărtarea copacului şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la linia de contact, astfel încât să poată fi realimentată linia de contact cu energie electrică, iar trenurile să fie reînscrise în circulație în condiții de siguranță.

CFR SA cere scuze călătorilor aflați în trenurile care staționează temporar şi îi sigură că intervențiile personalului feroviar au drept scop reluarea traficului în condiții de siguranță”, se mai arată în comunicatul transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.