9.608 contravenții constatate în trafic de ISCTR în T3

Inspectorii din cadrul ISCTR au întocmit în trimestrul III (T3), în cadrul activității de inspecție și control, 9.608 procese verbale de constatare a contravenției in trafic, dintre care 9.029 pentru operatori/intreprinderi de transport din România și 579 pentru operatori de transport străini.

Potrivit raportului de activitate prezentat de Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au fost verificate în trafic 48.823 autovehicule / ansambluri de vehicule rutiere – dintre care 43.055 detinute de operatori / întreprinderi de transport din România și 5.768 – ale operatorilor de transport străini.

Au fost controlate in trafic 2.853 vehicule pentru verificarea respectării maselor și/sau dimensiunilor maxim admise ocazie cu care s-au intocmit 297 procese verbale de constatare a contravenției.
De asemenea, au fost controlate în trafic, din punct de vedere tehnic, 1.506 vehicule, iar numărul total de procese verbale de constatare a contravenției aplicate a fost de 955.
Totodată, s-au efectuat 2.105 controale la sediul intreprinderilor, printre care 1.039 la intreprinderi de transport rutier, 407 controale la intreprinderi care desfasoara activitati conexe transportului rutier (activitați desfăsurate de autogări), 235 controale la școlile de conducere auto, 43 controale la intreprinderi care desfasoara activitati conexe transportului rutier (activitați de intermediere) si 376 controale la sediul furnizorilor de bunuri divizibile.
În urma acestor controale s-au intocmit un numar de 528 procese verbale de constatare a contraventiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.