9 oferte pentru Lotul 1 Secțiunea 1 din Autostrada Sibiu-Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit până joi, data limită, 9 oferte pentru proiectarea și execuția Lotului 1 al primei secțiuni din Autostrada Sibiu – Pitești, cuprins între Sibiu și Boița (km. 0+000 – km 13+170).

Astfel, pentru acest prim lot al tronsonului de autostradă care va traversa Carpații au depuse oferte:

  1. Astaldi SpA
  2. Construcții SA
  3. Asocierea SC Impresa Pizzarotti&C SpA – SC Pizzarotti SA
  4. Asocierea Itinera SpA – SC Retter Projectmanagement SRL
  5. Porr Construct SRL
  6. Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA
  7. Asocierea SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – Aktor Technical Societe Anonyme (Aktor SA)
  8. Asocierea Tirrena Scavi SpA – Toto SpA Costruzioni Generali
  9. Asocierea Trameco SA – Vahostav S.K. a.s. – Construcții Erbașu S.A. – East Water Drillings SRL

Valoarea estimată a proiectului, fără TVA este de 765.838.999,48 RON.

Durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

Vineri se încheie termenul limită până la care operatorii economici pot depune oferte pentru proiectarea și execuția Secțiunii 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești, cuprinsă între localitatea Curtea de Argeș și actuala centură a Municipiului Pitești.

Lotul 1 aferent Secţiunii 1, cuprins între km 0+000 și km 13+170, va începe în zona localităţii Șelimbăr, la intersecţia cu centura Sibiu.

Aliniamentul va continua la vest de DN7, în paralel cu acesta, fiind amplasat într-o zonă colinară până la km 6, în zona localității Veștem.

În continuare, traseul autostrăzii va traversa la vest de Tălmaciu, drumul judeţean DJ 105G, Avrig – Marsa – Tălmaciu – Sadu, până în zona Boița unde este prevăzut un nod rutier ce asigură conectivitatea temporară a autostrăzii Sibiu-Pitești cu DN7.

Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează România de la Vest la Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.