A2 și DN3, redeschise parțial. Urmează A4

Circulaţia a fost reluată în data de 1 martie, la prânz, pe tronsonul Bucureşti-Cernavodă al Autostrăzii A2 București – Constanța, iar Autostrada A4 Agigea – Ovidiu a fost deszăpezită și urmează a fi redeschisă traficului, în a patra zi de la închidere, informează CNAIR.

UPDATE ora 16:45: Circulația rutieră pe A2, București – Constanța și A4, Ovidiu – Agigea, a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule. 

Astfel, la această oră, toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de fenomenele meteorologice din ultimele zile au fost deszăpezite și redate circulației în condiții de siguranță”, precizează CNAIR.

UPDATE 14:30: S-a redeschis circulația pentru toate categoriile de vehicule pe DN 65A, între Roșiorii de Vede – Turnu Măgurele (județul Teleorman), km 91+345 – km 130+005.

Iată precizările CNAIR:

“Circulația rutieră pe A2, București – Constanța, sectorul Cernavodă – Constanța, se va desfășura controlat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe acest sector (Cernavodă – Constanța) circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone se va face în continuare pe DN 22C.

Informăm conducătorii auto că între Fetești și Cernavodă circulația este permisă tuturor categoriilor de autovehicule.

Precizăm că la această oră drumarii fac eforturi pentru a face posibilă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe toată lungimea autostrăzii București – Constanța.

De asemenea, activitatea de deszăpezire a fost finalizată pe autostrada A4, Agigea – Ovidiu, carosabilul a fost tratat cu material antiderapant, iar la această oră reprezentanții CNAIR SA și ai Poliției Rutiere fac revizia, în vederea deschiderii traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule și pe această autostradă.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”.

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează:

“Începând cu ora 12.00, circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-a reluat, astfel: pe tronsonul Bucureşti – Lehliu-Gară (km 64) se circulă liber; pe tronsonul Lehliu-Gară (km 64) – Cernavodă (km 160) se circulă controlat, cu restricţie de tonaj (3,5 tone); tronsonul Cernavodă – Constanţa rămâne închis”.

De asemenea, începând cu ora 11:30 s-a deschis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localitățile Lehliu și Cuza Vodă, km 66+700 –  110+000.

“Pe acest sector de drum a fost instituită restricție de tonaj (7,5 tone) din cauza ninsorii și a viscolului puternic ce a determinat vizibilitate foarte redusă”, transmite CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.