Accident de autobuz cu 33 de răniți

Un autobuz cu 32 de muncitori și șoferul s-a răsturnat pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, în dimineața de 9 iulie, după ce, în condițiile de carosabil umed, conducătorul auto a pierdut controlul volanului iar vehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț.

Foto: Arhivă Jean-Mihai Pâlșu

Victimele au fost transportate la spitalele din municipiul Sibiu, astfel: 26 de persoane la Spitalul Judeţean Sibiu și 7 persoane, la Spitalul Militar, potrivit ISU Sibiu.

“ISU Sibiu a intervenit la un accident rutier, produs pe autostrada A1, cu mai multe victime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 5 ambulanţe SMURD şi 3 SAJ, o autospecială de descarcerare. De asemenea, a fost trimis în cel mai scurt timp un microbuz transport persoane”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Traficul rutier este îngreunat la locul accidentului.

Inițial, a fost dclanșat Cod Roșu de accident multiplu, însă la fața locului s-a constatat că numai o singură persoană se află în stare gravă, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în MAI și șeful Departamentului pentru situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.