Accident la Constanta: Soferita unui Matiz nu a acordat prioritate unui TAB al Armatei

 

Un accident rutier inedit s-a petrecut, vineri, la Constanta, cand soferita unui Matiz nu a acordat prioritate unui Transportor Auto Blindat al Armatei si a intrat in coliziune cu acesta, fara sa fie ranita nicio persoana.

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Varful cu Dor, conducatoarea auto intrand pe artera de circulatie fara sa se asigure. In urma coliziunii au fost inregistrate doar pagube materiale. Soferita vinovata de producerea tamponarii a fost sanctionata contraventional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

In luna martie a acestui an, in judetul Constanta, un tanc dintr-o coloana militara a intrat in coliziune cu doua autoturisme, pe podul rutier din localitatea Murfatlar, ce traverseaza Canalul Dunare – Marea Neagra, fiind avariate o Dacia si un Fiat. Conducatorul unuia dintre tancuri a pierdut controlul directiei, dupa ce a derapat pe drumul acoperit pe alocuri de zapada, si a acrosat, pe rand, cele doua autovehicule ce fusesera oprite pentru trecerea coloanei militare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.