Actiune pentru siguranta transportului feroviar

Politistii brasoveni au prins in flagrant mai multe persoane in timp ce incercau sa fure diferite componente de cale ferata, precum si peste o jumatate de tona de fier vechi.

Politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Brasov au efectuat mai multe actiuni in triajele CFR Brasov, Sibiu, Coslariu si Siculeni care au avut ca scop prevenirea furturilor de componente de la calea ferata.

Astfel, la data de 3 octombrie, politistii l-au prins in flagrant, in Statia Brasov – Triaj, pe A. Gheorghe, de 43 de ani, din localitate, in timp ce incerca sa sustraga de la un vagon de marfa mai multe componente (doua leviere orizontale, opt buloane, sase rondele, un port sabot, un levier timonier frana si o cupla). Prejudiciul, in valoare de 900 lei, a fost recuperat si predat Statiei CFR Brasov – Triaj, iar barbatul este cercetat in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si patrundere fara drept in zona de siguranta a caii ferate.

In cadrul aceleiasi actiuni, politistii brasoveni au prins alti trei barbati din localitate in timp ce incercau sa sustraga fier vechi dintr-un tren de marfa destinat unei societati din Brasov. Pana la sosirea politistilor, cei trei barbati reusisera sa sustraga 568 kg fier vechi, cantitate ce a fost recuperata in intregime si predata proprietarului de drept. Cei trei barbati sunt cercetati in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si patrundere fara drept in zona de siguranta a caii ferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.