Ministrul Lucian Șova a convocat noua conducere a CNAB

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, i-a convocat în 12 februarie la minister pe directorii din cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). La întâlnire a participat și noul director general, Dan Baciu.

Lucian Șova le-a cerut să prezinte situația la zi a activității desfășurate și să facă propuneri pentru îmbunătățirea acesteia în perioada imediat următoare.

Ministrul Transporturilor a subliniat importanța rezolvării situației privind serviciile de curățenie și de pază. Lucian Șova a solicitat soluții concrete până când va fi atribuit contractul de servicii de curățenie pentru Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București.

Totodată, Lucian Șova a cerut ca prioritatea noii conduceri să fie investițiile în infrastructura aeroportuară.

Amintim că Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni a rămas fără servicii de curățenie și salubritate începând cu 31 ianuarie, după ce contractul cu Romprest Service s-a încheiat. La noua licitație au fost depuse ofertele, dar nu a fost decis câștigătorul. Conducerea aeroportului a apelat la o soluție de compromis, angajând 91 de femei de serviciu, care însă nu fac față.

LĂSAȚI UN MESAJ