Adidași – cum să îmbini stilul și confortul – un ghid pentru femei

1

În ritmul modern al vieții, când trebuie să faci totul și să alergi către multe destinații, ai nevoie de încălțăminte comodă. Femeile preferă confortul și comoditatea în orice, inclusiv în garderoba lor. Aceste criterii sunt perfect îndeplinite de încălțămintea sport. Dacă vrei să rămâi în trend dar să te simți și confortabil, este recomandat să ai în garderoba ta adidași.

Principala regulă a stilului modern este lejeritatea și ținutele concentrate pe minimalism. Stilul sport-casual este foarte relaxat și confortabil. Combină perfect elemente apreciate de femeile moderne  datorită versatilității. Blugii, adidașii, tricourile, hanoracele sunt  articole de îmbrăcăminte caracteristice, deși par destul de simple.

Îmi place îmbrăcămintea sport, dar se pare că nu am încălțămintea potrivită. Ce să fac?

Este în regulă dacă nu depășești măsura. Unul sau două articole sportive sunt suficiente pentru a scoate adidașii în evidență și a-i face să arate armonios și elegant. Granițele stilului sport sau casual s-au extins acum atât de mult, încât poți purta adidași chiar și la fuste de voal și o astfel de ținută nu va mai arăta ciudat și exagerat de extravagant. Dar dacă acest lucru este prea îndrăzneț pentru tine, atunci poți pur și simplu să porți un hanorac peste o rochie bandage tricotată și să completezi aspectul cu adidași pe care îi poți alege din magazinul online answear.ro. 

Rochiile se potrivesc bine cu adidași?

Fetele au început să poarte rochii cu adidași încă din anii 90, iar acum granițele dintre lucrurile pentru antrenament și cele pentru ieșiri au fost complet șterse. În fruntea listei de tendințe se află stilul sport-chic. Este construit în jurul unui amestec de piese sportive și pline de farmec, așa că dacă îți plac rochiile și adidașii, sporty chic este cea mai bună soluție.

Nu voi arăta ridicol dacă port adidași cu un costum formal?

Nu, dacă alegi pantofii sport potriviți. Optează pentru adidași negri sau albi, astfel încât look-ul tău să arate reținut, dar în același timp relaxat. Pantofii sport strălucitori vor crea prea multă disonanță cu hainele și pot face aspectul prea casual.

Am rezolvat stilurile. Dar unde poți găsi adidașii potriviți?

Poți cumpăra adidași premium cu design excepțional și confortabili pentru a-ți completa aspectul, din magazinul online https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/pantofi-sport-si-tenisi/sneakers. Aici vei găsi nu doar adidaşi, ci și sneakers și multe alte tipuri de pantofi sport. Toate modelele de adidași sunt confecţionate din piele naturală de înaltă calitate și provin de la branduri celebre precum New Balance, Tommy Jeans, Puma, Michael Kors, Pinko etc. Adidașii nu sunt doar stilați, ci și practici, comozi și confortabili, așa cum sugerează tendințele moderne.

Blugi și adidași. Sunt combinația cea mai potrivită?

Blugi cu adidași este o combinație care, cu siguranță nu va surprinde pe nimeni. Același clasic care poate fi doar îmbunătățit și adaptat prezentului. Ceea ce, în general, se și întâmplă. Indiferent dacă porți blugi skinny, slim fit sau evazați, adidașii sunt o idee potrivită. Blugii tăiați sau rulați au devenit doar o variantă modernă a blugilor clasici familiari tuturor. Topul poate fi orice – o cămașă, un tricou, o bluză lejeră, un pulover. 

În ceea ce privește schema de culori, blugii sunt cei mai prietenoși cu adidașii. O opțiune frumoasă de vară sunt blugii albaștri sau albastru pal combinați la adidași albi, dar aceasta este doar una dintre posibilități. Adidașii strălucitori se potrivesc atât cu hainele deschise, cât și cu cele întunecate. Alege orice combinație, principalul lucru este să nu exagerezi cu numărul de culori din imagine.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.