Aerit face prima livrare comercială de alimente, cu drona

În 25 octombrie, Aerit a finalizat prima folosind drona sa autonomă Nimbi, în colaborare cu Region Halland.

Zborul de livrare a început la Hygge, o cafenea locală lângă plaja Tylösand, unde drona a fost încărcată. Nimbi a urcat în aer și a zburat pe o rută pre-planificată de 2,7 km până la locul de livrare unde pachetul a fost coborât la sol. Jimmy Sandberg, manager de marketing pentru regiunea Halland, a fost destinatarul livrării.

Livrarea aceasta este parte a unui proiect pilot conceput pentru a explora atât aspectele tehnice, cât și cele de reglementare ale livrării cu drone în conformitate cu noile reglementări la nivelul UE care permit operațiunile comerciale cu drone. Regulamentele au intrat în vigoare în ianuarie anul curent. „Dronele zburătoare autonome oferă numeroase avantaje soluțiilor tradiționale de ultimul kilometru, inclusiv viteza, durabilitatea, accesibilitatea și, desigur, un anumit factor rece. Am lucrat îndeaproape cu Region Halland și Transportstyrelsen pentru a ne asigura că livrarea de astăzi marchează începutul unor relații de lungă durată pentru a permite creșterea livrării cu drone în Suedia și UE.a declarat Alexander Perrien, director executiv al Aerit.

Dronele de livrare Nimbi de la Aerit sunt alimentate de la baterie cu o capacitate maximă de încărcare utilă de 4 kg. Nimbi dispune de un sistem autonom de troliu care permite atât ridicarea pachetului, cât și predarea acestuia fără a fi nevoie de infrastructură suplimentară. Aerit va începe să ofere servicii de livrare continuă în anumite locații din Suedia în 2022.

Despre Aerit

Aerit este un serviciu durabil de livrare cu drone cu sediul în Stockholm, Suedia. Misiunea noastră este democratizarea accesului la bunuri și servicii, indiferent de locație, vreme, ora din zi sau capacitatea personală. Platforma noastră de livrare conectează companiile cu clienții lor folosind dronele noastre Nimbi. Nimbi este capabil atât de ridicare, cât și de livrare, fără a fi nevoie de infrastructură suplimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.