Aeroportul Cluj-Napoca isi suspenda activitatea intre 6-10 mai. Wizz Air transfera cursele la Targu Mures

Timp de patru zile, in perioada 6 mai (ora 8:00) – 10 mai (ora 8:00), Aeroportul International Cluj-Napoca isi va suspenda traficul aerian, pentru efectuarea unor lucrari de reparatii si mentenanta ce trebuie executate la pista de decolare-aterizare, motiv pentru care cursele Wizz Air vor fi transferate la Targu Mures.

Conducerea aeroportului clujean face un apel catre pasageri sa ia legatura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor si la aeroporturile de plecare/sosire pentru aceasta perioada. Incepand cu data de 10 mai, ora 8:00, traficul aerian va fi reluat conform orarului obisnuit, a anuntat Alin Iuga, reprezentant al Biroului de Presa al Consiliului Judetean Cluj. El a precizat ca, pe perioada inchiderii aeroportului, vor fi suspendate aproape 200 de curse aeriene spre destinatii interne sau externe, iar veniturile care nu vor fi realizate in cele patru zile de suspendare a traficului se ridica la valoarea de 150.000 de euro. Aeroportul International Cluj-Napoca a inregistrat, in luna martie, 83.300 de pasageri, cu 65% mai multi decat in luna martie 2009.

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta ca va reloca, in perioada 6 – 10 mai, la Targu Mures, operatiunile de pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza inchiderii aeroportului clujean. Astfel, 47 de zboruri vor fi operate de pe aeroportul din Targu Mures, programul acestora fiind disponibil pe site-ul Wizz Air. ‘Orarul zborurilor nu va modificat, iar toate procedurile de check-in vor fi efectuate direct la aeroportul din Targu Mures’, se arata intr-un comunicat al companiei. Potrivit reprezentantilor Wizz Air, compania a finalizat deja procedurile de informare a pasagerilor cu privire la aceasta modificare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.