Air Canada va opera pe Otopeni

Air Canada va opera începând din luna iunie 2018 zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Otopeni către Montreal şi Toronto.

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele Bucureşti – Toronto şi Bucureşti – Montreal, patru curse săptămânale dus-întors.

”Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureştiului pe lista destinaţiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum şi o confirmare a faptului că Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti devine un centru relevant de interes pe harta aviaţiei internaţionale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor şi companiilor aeriene şi am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit”, a declarat directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Bogdan Mîndrescu.

Pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti operează 47 de companii aeriene către 103 de destinaţii.

Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt:

• Montreal – Bucureşti: 7 iunie, Bucureşti – Montreal: 8 iunie.

• Toronto – Bucureşti: 9 iunie; Bucureşti – Toronto: 10 iunie.

Air Canada este linia aeriană naţională şi totodată cea mai mare a Canadei. Fondată în 1937, are sediul în Montreal, Quebec.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.