AIR FRANCE KLM: zeci de destinații reduse cu până la 40%

delhi_taj_mahal0AIR FRANCE KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%.

Astfel, pot fi explorate pe toate continentele, la prețuri accesibile, destinații exotice precum Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro etc.

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală. Un bilet dus-întors la Delhi începe de la 409 euro, Beijing de la 419 și Bangkok de la 539 euro.

Turiștii își pot achiziționa bilete la prețuri reduse pentru metropole ca Hong Kong și Singapore de la 549 euro, zbor dus-întors și Tokyo de la 619 euro.

Pe continetul nord-american prețurile încep de la 510 euro un bilet dus-întors la New York, 522 euro un bilet dus-întors spre Miami și 607 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto.

usa-new-york-city-0
USA, New York

Pentru călătorii care doresc să trăiască experiența unui safari în Africa, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete dus-întors începând de la 559 euro spre Johannesburg și 619 euro spre Nairobi.

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 10 decembrie 2017.

Tarife reduse pentru călătoriile în Europa

Călătorii beneficiază de scăderea tarifului pentru zborurile București – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-întors începe de la 129 euro.

Cuba, Havana, El Capitolio
Cuba, Havana, El Capitolio

Spre Paris, prețul biletelor de avion începe de la 159 euro, bilet dus-întors cu Air France.

De asemenea, KLM oferă reduceri și spre alte orașe europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen și Helsinki de la 179 euro.

china_hong-kong_hong-kong
China, Hong Kong

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Perioada de călătorie pentru Europa este până pe 30 iunie 2017.

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

Despre AIR FRANCE KLM:

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian la nivel mondial si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2013, compania a transportat peste 77.3 milioane de pasageri şi peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reţeaua acoperă 231 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume şi Amsterdam-Schiphol.

Delhi, Taj Mahal
Delhi, Taj Mahal

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam, care numără 20 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinaţii din 178 de tari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.