AIR FRANCE reduce cu pana la 37% pretul biletelor

 

AIR FRANCE reduce cu pana la 37% pretul biletelor pentru destinatiile europene, in cadrul unei promotii de sarbatori lansate joi, pana la sfarsitul anului. Calatoriile sunt valabile pana la data de 31 martie 2011, campania include peste 27 de destinatii din Europa si Africa de Nord, iar clientii beneficiaza de catering, check-in si un bagaj suplimentar.

Calatorii vor putea zbura pana la Paris cu preturi incepand de la la 159 euro, la Londra de la 159 euro, la Dublin de la 169 euro, la Lisabona de la 189 euro. Pentru Africa de Nord, destinatiile aflate in promotie sunt Alger, Casablanca si Tunis, cu preturi de la 359 euro, tarifele incluzand taxele de aeroport.

In plus, clientii beneficiaza de avantaje precum posibilitatea de a transporta un bagaj de 23 kg gratuit, de servicii de catering la bord si check-in gratuit. “Suntem in permanenta preocupati sa le oferim clientilor nostri o calatorie agreabila din punct de vedere al diversitatii destinatiilor propuse, preturilor accesibile si serviciilor incluse, care in ultima instanta se traduce intr-un un raport bun calitate/pret”, a declarat Alexandru Dobrescu, director general AIR FRANCE KLM Romania.

Biletele cu pret redus pot fi achizitionate atat de pe platforma online www.airfrance.ro, cat si de la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.