Air France: Scaune-pat la zborurile intercontinentale Business

Toate zborurile intercontinentale Air France vor avea, până la sfârșitul anului 2023, cabinele Business echipate cu scaune care se transformă în paturi, față de 90%, în prezent. Tot până la sfârșitul anului, întreaga flotă (mai puțin cea regională) va fi echipată și cu Wi-Fi la bord (comparativ cu 97%).

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Primul Boeing Air France 777-300 ER echipat cu noile cabine în toate cele trei clase de călătorie (Business, Premium Economy și Economy) a decolat, în 20 ianuarie, pentru prima dată de la Paris-Charles de Gaulle la New York-JFK. Denumită „Fontainebleau”, această aeronavă deservește aeroportul Rio de Janeiro (Brazilia), începând cu 21 ianuarie, și Dakar (Senegal), din 22 ianuarie. New York-JFK, Rio de Janeiro și Dakar sunt primele 3 destinații disponibile, în această iarnă.

Modernizarea continuă a celor 12 Boeing 777-300 ER din flota Air France folosită pe distanțe lungi va permite companiei să ofere treptat, pe parcursul anului, mai multe zboruri echipate cu noile cabine.

Strategia de poziṭionare a Air France în zona premium va permite ca toate cabinele Business pe distanțe lungi ale companiei să fie echipate cu scaune care se transformă în paturi, până la sfârșitul anului 2023, față de 90%, în prezent. Tot până la sfârșitul anului, întreaga flotă (mai puțin cea regională) va fi echipată și cu Wi-Fi la bord, comparativ cu 97%, în prezent.

Un nou standard de călătorie

În continuă evoluție pentru a oferi cel mai înalt nivel de confort, în cabina Business (48 de locuri), scaunul emblematic al companiei aeriene este acum reproiectat într-o versiune complet nouă, inedită. 

Designul acestui scaun se bazează pe un concept „3F” – Full Flat, scaunul se transformă într-un pat de aproape doi metri lungime, pentru un somn odihnitor; Full Access, oferind tuturor pasagerilor acces direct la culoar și Full Privacy, asigurând o intimitate optimă. 

Noul panou glisant permite pasagerilor să creeze un spațiu total privat și protejat. Pentru a crea un sentiment mai mare de intimitate pasagerilor care călătoresc însoțiți, fotoliile situate în centrul cabinei sunt acum echipate cu un panou central care poate fi coborât, creând astfel un spațiu convivial în care aceștia pot profita la maximum de zborul împreună. Scaunul dispune de un ecran lat de 17,3”, cu o rezolutie 4K High-Definition și tehnologie antireflex și este de asemenea prevăzut cu un set de căşti pentru reducerea zgomotului, dar şi cu o conexiune Bluetooth care le permite pasagerilor să folosească propriile căști și să aiba acces la mai multe prize electrice.

Fiecare cabină este decorată elegant în culorile mărcii: bleumarin, alb pentru lumină și contrast și nuanțe de roșu.

În cabina Premium Economy (48 de locuri), Air France introduce cel mai recent model de scaun rabatabil deja disponibil pe Airbus A350, îmbunătățind în același timp confortul acestuia. Fiecare scaun oferă un spațiu pentru picioare de 96 cm. Pernele scaunului au fost reproiectate, iar țesătura în formă de spic bleumarin adaugă acestuia mai multă delicateṭe. Spătarul scaunului se înclină la 124 de grade și a fost lărgit pentru a oferi un grad de intimitate mai mare. O nouă cască audio cu reducerea zgomotului este integrată în scaun și este ușor de utilizat în orice moment în timpul zborului. Scaunul are și porturi USB A și C.

În cabina Economy (273 de locuri), scaunele îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte standarde de confort de pe piață. Fiecare scaun este lat de 43 cm, are o înclinare la 119 de grade și un spațiu pentru picioare de 79 cm. Spătarul este proiectat ergonomic, oferind sprijin lateral întărit. De asemenea, este echipat cu un port USB de tip A. Scaunele din aceste două cabine sunt dotate cu un ecran de 13,3”, cu o rezolutie 4K High-Definition, cu conexiune Bluetooth, ideal pentru a vă bucura de peste 1.500 de ore de divertisment la cerere.

În toate cabinele, clienții au acces la Air France Connect, portalul de conexiune al companiei în timpul zborului. Portalul oferă trei abonamente, dintre care unul complet gratuit, permițând pasagerilor să trimită și să primească cu ușurință mesaje, precum și toate informațiile legate de zbor și de următoarele conexiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.