Air France și KLM, promoția de toamnă

Air France și KLM lansează campania promoțională de toamnă, cu reduceri la biletele de avion de până la 40%. Pasagerii AIR FRANCE KLM vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea, cu peste 100 de destinații intercontinentale dar și destinații europene.

Zanzibar

Campania promoțională este valabilă până pe 10 septembrie, cu prețuri speciale pentru destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Cel mai mic preț: 408 euro spre Delhi și 439 euro spre Beijing și Shanghai

Călătorii curioși să exploreze Asia își pot achiziționa bilete pentru Beijing și Shanghai cu prețuri începând de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro și Hong Kong de la 569, zboruri dus-întors.

Singapore

Pentru turiștii care își doresc să descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoană, dus-întors.

Africa se află în ofertă cu bilete de avion începând de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar prețurile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-întors.

Pasionații de călătorii care vor să ajungă în Brazilia, au la dispoziție bilete începând de la 499 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo și Rio de Janeiro, incluzând o reducere de  -30% față de prețul normal al biletului.

Sao Paulo

Pentru o experiență de călătorie în locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele către Punta Cana de la 619 euro, Martinique și Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-întors.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibila până pe 10 septembrie 2018, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

Despre AIR FRANCE KLM:

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2016, AIR FRANCE KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri și peste 1.1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 328 de destinații din 118 tari, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, care numără 20 membri și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de 17.343 de zboruri zilnice către 1.074 de destinații din 177 de țări.

www.airfrance.ro

www.klm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.