Ajutor din suflet pentru suflet

În luna decembrie, cu sufletul plin de speranţe pentru noul an, cu toţii ne dorim să fim mai buni, să ajutăm, să dăruim. Şi ce poate fi mai nobil decât a contribui la salvarea unui copil bolnav de cancer?

Orice companie din România poate face acest lucru cu eforturi minime, prin simpla redirecţionare a 20% din impozitul pe profit până pe 31 decembrie. Compania îşi calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care îşi doreşte să îl susţină, iar cheltuielile sunt deductibile.

Revista Ziua Cargo susţine Asociaţia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viaţa este Luminoasă), fundaţie a cărei principală misiune este de a ajuta copiii bolnavi de cancer şi familiile acestora în lupta lor pentru viaţă.

Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic şi material copiilor, tinerilor şi familiilor acestora.

Mai multe despre lupta pentru supravieţuire, despre compasiune, despre reuşitele şi proiectele Asociaţiei P.A.V.E.L. puteţi găsi pe site-ul www.asociatiapavel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.