ALD Automotive lansează ALD Electric

Frederic Banco, Director General ALD Automotive
Frederic Banco, Director General ALD Automotive

ALD Automotive lansează ALD Electric, primul produs de leasing operațional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice și hibride plug-in disponibile în România.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluții pentru limitarea emisiilor de CO2 și a consumului de carburant și oferă consultanță companiilor pentru ca politicile lor auto să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al mașinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendință ce se va impune în România și la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani.

În acest sens, ALD Electric este un produs gândit pentru companiile early adopters, care implementează sau au în plan politici de înverzire a parcului auto”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Electric oferă serviciile standard precum livrarea și înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistență pentru vehicul și șofer, mentenanță, managementul anevelopelor, inclusiv un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat.

Clienții care optează pentru soluția ALD Electric beneficiază de un bonus de mobilitate, având acces la un autovehicul convențional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare. Acest avantaj de mobilitate sporită vine suplimentar față de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

În plus, acestor beneficii le poate fi atașat orice serviciu din gama extinsă oferită de ALD Automotive în România.

De asemenea, produsul ALD Electric poate include și stații de încărcare pentru autohevicule electrice și hibride plug-in. Costul stației de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de către partenerul agreat de ALD Automotive pentru acest tip de servicii.

Prima stație va fi montată la sediul ALD Automotive, în București, unde angajații și clienții își vor putea încărca autovehiculele electrice și hibride plug-in.

ALD Automotive continuă să mărească numărul de mașini electrice și plug-in în flota proprie, adăugând recent mai multe autovehicule care vor fi utilizate de angajații companiei, în interes de serviciu, și vor putea fi solicitate în test drive de clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.