Alfa Romeo Giulia, acum în slujba Poliției Rutiere Ilfov

Începând din luna decembrie, Poliția Rutieră Ilfov este dotată cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare pe Autostrada A3, DN1 și Centura Bucureștiului, dar și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni. 

Modelul dezvoltat de inginerii și designerii producătorului italian Alfa Romeo a fost dotat cu sisteme acustice și luminoase specifice activităţilor de Poliţie Rutieră. 

Alfa Romeo Giulia este disponibilă în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu propulsie sau tracțiune integrală.

Autovehiculul Giulia din dotarea IPJ Ilfov dispune de sisteme avansate de asistență și siguranță rutieră, printre care:

  • Sistem de franare autonom (AEB) – capabil să oprească autonom mașina de la viteze de până la 65 km/h; disponibil cu sistemul de recunoastere a pietonilor
  • Sistem anti-incendiu
  • Lane Departure Warning (LDW) – sistem de avertizare parasire bandă, ce monitorizează și detectează părăsirea neintenționată a benzii de către șofer
  • Integrated Brake System (IBS) – sistem inovator de frânare (electro-mecanic) ce integrează cu succes componentele electronice și mecanice pentru a reduce distanța de frânare (de la 100 la 0 km/h în doar 38.5 metri);

“Auto Italia este încântată de continuarea acestei colaborări cu Poliția Rutieră Ilfov, urmând astfel acțiunile pe care producătorul le dezvoltă în Italia, unde mai multe automobile Alfa Romeo sunt folosite de organele de ordine, având ca premisă dorința de a-i sprijini pe aceștia în misiunile zilnice”, se arată în comunicatul transmis redacției.

Alfa Romeo Giulia a fost lansată în 2016 și deține deja numeroase premii internaționale, fiind evaluată cu 5 stele de siguranță Euro NCAP.

Importatorul oficial din România, Auto Italia, este pregătit cu oferte speciale pentru această iarnă, atât pentru Giulia, cât și pentru primul model de SUV dezvoltat de Alfa Romeo, Stelvio.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.