Alpega se alătură inițiativei europene de ajutorare a Ucrainei

Grupul internațional Alpega, din care fac parte bursele de transport 123cargo/BursaTransport, Teleroute și Wtransnet, contribuie la sprijinirea transportului umanitar în contextul conflictului actual și demarează proiectul #OnTheRoadForUkraine.

Precizările BursaTransport:

„Aveti nevoie de transport pentru a trimite ajutoare umanitare in Europa? Doriți să spijiniti victimele conflictului din Ucraina? Alpega vă pune la dispoziție întreaga rețea de transport și vă ajută să găsiți un transportator potrivit, fără speze și fără să fie necesar să vă faceti cont pe platformă.

Cum?

Vom afișa bunurile dvs. de ajutor umanitar, în platforma noastră online de transport rutier de mărfuri. Astfel, acestea vor fi vizibile în rețeaua noastră cu peste 85 000 de transportatori și ei vor putea vedea mărfurile care trebuie sa fie transportate. Dacă va exista interes din partea lor pentru transportul acestor mărfuri, noi vă vom pune în contact pentru a discuta în mod direct și stabili ulterior detaliile acestui serviciu cu unul dintre transportatori. În timp ce noi vom desfășura toate aceste servicii în platforma noastră online, dvs. vă veți putea ocupa de toate celelalte detalii.

În acest context, BursaTransport / 123cargo a suspendat, pe termen nedeterminat, conturile companiilor rusești înscrise pe platformă.

De asemenea, până la finalizarea conflictului actual, nu vor mai putea fi postate sau consultate mărfuri care au ca punct de plecare / sosire Rusia sau Belarus, iar înscrierea unor companii noi din cele două țări nu va mai fi posibilă.

Întelegem impactul pe care conflictul actual îl are asupra mediului de afaceri și ne alăturăm acțiunilor ce au ca scop încheierea acestui conflict”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.