ALSA va lansa IRU RoadMasters pentru standarde internaționale

ALSA, cel mai important operator european de autobuze și autocare, va implementa soluția IRU RoadMasters în întreaga sa rețea, începând din Maroc, iar Spania va urma, în curând.

sursă foto: IRU

Precizările IRU:

„După un pilot inițial de succes în 2020, întrerupt în timpul pandemiei de COVID-19, ALSA a selectat IRU RoadMasters pentru a-și susține standardele profesionale obiective și independente. Reputația IRU RoadMasters ca un punct de referință la nivel înalt pentru standardele internaționale din industrie a fost principalul motiv care a determinat decizia ALSA.

IRU RoadMasters îi ajută pe operatorii de mobilitate și logistică să dezvolte, să consolideze și să gestioneze lucrătorii cheie, în special șoferii comerciali, cu soluții de formare și evaluare de ultimă generație. Pe lângă certificarea șoferilor profesioniști, oferă companiilor și tablouri de bord digitale pentru a monitoriza și gestiona profilul de competențe al șoferilor.

IRU RoadMasters vine ca o completare puternică a Programului ALSA „Eliminarea riscurilor” al cărui scop este de a îmbunătăți siguranța organizației, asigurându-se că angajații înțeleg și îndeplinesc nivelurile de siguranță cerute.

ALSA are 15.000 de angajați și operează 5.400 de vehicule, transportând 437,3 milioane de pasageri pe an.

José Manuel Suárez Argüelles, directorul de instruire și selecție al ALSA, a declarat: „La ALSA lucrăm pentru a îmbunătăți siguranța operațiunilor noastre și, pentru a face acest lucru, depunem mult efort în instruire, stabilirea standardelor globale de siguranță și difuzarea regulilor menționate. . IRU RoadMasters nu numai că ne susține munca, ci ne oferă și tablouri de bord interactive pentru a ne oferi date dinamice transparente despre abilitățile profesionale ale șoferilor”.

Directorul IRU pentru Certificare și Standarde, Patrick Philipp, a declarat: „IRU este extrem de mândru că lucrează cu ALSA, deoarece ambele organizații au plasat siguranța pe primul loc în agendele lor”.

Programul a fost derulat inițial pe parcursul operațiunilor ALSA din Maroc, împreună cu un program de capacitate pentru a ridica nivelul de profesionalism al șoferilor de autobuz marocan.

Mai multe operațiuni ALSA vor urma odată cu lansarea, în 2022 și după”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.