Angajari la Politia Comunitara Sector 4

Toti cei interesati sa lucreze in domeniul ordinii publica au acum sansa de a ocupa unul dintre cele 235 de posturi vacante scoase la concurs in Sectorul 4 al Capitalei in perioada 16 martie – 8 aprilie.

Politia Comunitara Sector 4 scoate la concurs 187 de posturi de agenti comunitari, 36 functii de executie si 13 functii de conducere. Dosarele trebuie depuse pana in data de 8 martie, la sediul institutiei din strada Covasna nr. 2-4. „Ii asteptam in echipa pe cei care inteleg ca aceasta meserie trebuie practicata cu profesionalism si simt al datoriei, astfel incat cetatenii Sectorului 4 sa simta permanent alaturi Politia Comunitara. Iar celor care vor promova concursul si ne vor deveni colegi, le reamintesc faptul ca munca sustinuta trebuie sa le fie cartea de vizita, iar uniforma sa o poarte cu mandrie si sa o impuna prin respect”, ne-a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

Acte necesare intocmirii dosarului: copie act identitate, copie diploma de studii si alte acte care atesta efectuarea unor specializari, copie dupa cartea de munca sau adeverinta care sa ateste vechimea in munca, cazier judiciar, adeverinta care sa ateste starea de sanatate, aviz psihologic pentru port-arma, declaratie pe propria raspundere care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Cei care opteaza pentru functiile de agent de politie comunitara vor mentiona obligatoriu inaltimea: minim 1,60 m pentru femei si minim 1,70 m pentru barbati.

Documentatia necesara pentru concurs este deja afisata la avizierele de la sediile Politiei Comunitare Sector 4, situate in Str. Covasna nr. 2-4, Sos. Oltenitei nr. 188, Str. Izvorul Muresului nr. 4 si Bd. Metalurgiei nr. 89. Informatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 021. 460.14.71.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.