Anvelope Michelin concepute pentru autobuzele electrice

Michelin X Incity EV Z, prima gamă de anvelope produse de companie pentru autobuze electrice, este disponibilă pe piață. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizată pe vehicule tradiționale urbane și suburbane. Concepută inițial pentru vehicule electrice, noua gamă de anvelope este eficientă și atunci când este utilizată pe autobuzele tradiționale. 

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

În prezent, în Europa, sunt utilizate aproximativ 5.000 de autobuze electrice, însă vor fi de zece ori mai multe pe șosele în numai cinci ani. Cu această nouă gamă de anvelope, Michelin susține tranziția către soluții de mobilitate electrică, mai curată, mai eficientă și mai independentă. Acesta este un factor cheie în dezvoltarea unui oraș sustenabil.

Pentru a face față greutății autobuzelor electrice, care sunt mai grele din cauza bateriilor, anvelopele MICHELIN X Incity EV Z au o capacitate de încărcare crescută de până la 8 tone(1)

Cu scopul îmbunătățirii continue a siguranței, s-a acordat o atenție deosebită nivelului de protecție a flancurilor anvelopelor deoarece acestea sunt în mod regulat în contact cu marginile trotuarului. Un indicator de uzură pe flanc indică momentul în care anvelopele trebuie rotite.

Datorită tehnologiei MICHELIN Regenion, gama MICHELIN X Incity EV Z este construită cu un design progresiv al benzii de rulare care oferă aderență longitudinală și laterală. 

Longevitatea cu 10%(2) mai mare a anvelopelor MICHELIN X Incity EV Z, combinată cu o rezistență la rulare mai bună cu 13%(3) și cu o capacitate de încărcare crescută fac din aceste anvelope o combinație excelentă pentru reducerea costurilor de exploatare ale flotei.

Michelin a lansat o dimensiune standard pentru a facilita gestionarea flotei: 275/70 R 22.5 152/149J.

Concepută pentru a fi recanelată și reșapată, această gamă poartă marcajul 3PMFS, ceea ce atestă nivelul ridicat de aderență pe drumurile acoperite de zăpadă. 

Toate caracteristicile de performanță ale anvelopei MICHELIN X Incity EV Z reflectă beneficiile combinate ale celor cinci tehnologii principale inovatoare brevetate.

Despre Michelin Group și Michelin România

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici, 2 la Zalău și una la Florești, o rețea comercială şi un centru de servicii partajate. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.