Aquila își consolidează hub-ul din Cluj

Compania de transport și distribuție Aquila Part Prod Com, una dintre cele mai mari și longevive afaceri antreprenoriale românești, a închiriat recent un spațiu de depozitare și birouri de 10.000 de metri pătrați într-un proiect dezvoltat de o companie locală în zona Apahida din județul Cluj, tranzacția fiind intermediată de firma Cushman & Wakefield Echinox.

Rodica Târcavu, Partner Industrial Agency C&W Echinox

Construcția este de tip „built-to-suit”, cu standarde moderne de calitate, specificațiile tehnice (înălțime, număr de docuri, platforme, etc) fiind minuțios elaborate de parteneri pe parcursul derulării negocierilor.

Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency: A fost important pentru noi să lucrăm cu un operator de logistică exigent și riguros ca cerințe și termeni de livrare. Multitudinea docurilor, zonele ample de parcare și posibilitatea de a avea o clădire de tip „stand alone” cu opțiunea de extindere, au fost printre elementele cheie vizate de chiriaș. Ne bucurăm că am intermediat această tranzacție, și că am reușit să livrăm proiectul în standardele agreate.

Înființată în 1994, Aquila este unul dintre liderii firmelor de transport și distribuție la nivel național, oferind un portofoliu complet de servicii de distribuție, logistică, transport, sales, after sales și merchandising .

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de închiriere spații industriale și logistice al companiei a închiriat în primele nouă luni ale anului spații cu o suprafață cumulată de aproximativ 35.000 de metri pătrați în proiecte din București și din țară. 

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei cwechinox.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.