ARR ar putea fi desfiinţată

Autoritatea Rutieră Română (ARR) s-ar putea desfiinţa, ca urmare a unui proiect de lege pe care deputatul PSD Lucian Şova a anunţat că îl are în vedere în perioada următoare. 

Anunţul a fost făcut cu ocazia conferinţei destinate pieţei de transport persoane organizate de revista Ziua Cargo în perioada 28-29 martie la Poiana Braşov (Hotel Sport) sub titlul „Ghid Inteligent de Reducere a Costurilor“.

Evenimentul, care a avut ca punct central Gala Premiilor de Transport Pasageri, s-a încadrat în Campania pentru un Transport Civilizat şi a reunit cele mai importante companii de transport persoane din România.

Printre temele dezbătute cu ocazia conferinţei s-au numărat soluţii pentru protejarea în faţa „drepturilor de autor“ impuse companiilor de transport persoane, combaterea pirateriei, metode de reducere a consumului de combustibil şi de eficientizare a activităţii de service, tehnicile de motivare a şoferilor precum şi tendinţele legislative privind transportul de pasageri.

Mai multe informaţii privind Conferinţa „Ghid Inteligent de Reducere a Costurilor“ veţi putea citi în numărul din aprilie al revistei Ziua Cargo. (Meda BORCESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.