ARR: Din 13 iunie ar putea fi reluată examinare teoretică pentru atestate

2

Autoritatea Rutieră Română (ARR) preconizează reluarea, începând din 13 iunie, a activității de examinare teoretică în vederea obținerii atestatelor/certificatelor de pregătire profesională.

Iată precizările ARR, în adresa transmisă, în 29 mai, patronatelor din transporturile rutiere:

„Începând cu data de 13 iunie, preconizăm reluarea activității de examinare teoretică. Astfel, în funcție de noile măsuri de relaxare de la 1 iunie, vă vom comunica la începutul săptămânii viitoare noile reguli și condiții de desfășurare a activității de examinare teoretică, precum și noul calendar de examinare teoretică al Autorității Rutiere Române (ARR), în vederea obținerii atestatelor/certificatelor de pregătire profesională, în perioada 01.01.2020 – 31.12.2020.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că s-au întreprins demersurile necesare pentru reluarea activității, în condiții de protecție și distanțare socială în vederea limiitării răspândirii coronavirusului, în colaborare cu Ministerul Sănătății și ministerul Educației și cercetării.

2 COMENTARII

  1. Pentru cei cu vechime am putea obtine atestatele din oficiu binenteles cu plata tuturor taxelor de examinare si eliberare. Astfel descongestionam aglomeratia de la examene care va dura mult timp…cu stima

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.