Atelier GEFCO pentru mașini rulate, în centrul logistic din Viena

GEFCO Austria a deschis un atelier de recondiționare a mașinilor rulate din complexul său de logistică a vehiculelor finite (FVL) din Viena. 

Pentru a deservi jucătorii de mobilitate de pe piața mașinilor rulate, atelierul GEFCO oferă clienților o gamă completă de servicii de renovare, cum ar fi inspecții și evaluări, imagistică, reparații, operațiuni de valetare și întreținere. 

Atelierul are o importanță strategică și dezvoltă oferta de servicii FVL a grupului, incluzând transport multimodal, soluții auto inbound, servicii de secvențiere, operațiuni de postproducție (PPO), depozitare inspecție pre-livrare (PDI), control, pregătire și personalizare vehicule.

Frank Erhardt, director general GEFCO DACH (Germania, Elveția și Austria) a comentat: „Cererea de servicii pentru renovarea vehiculelor este în creștere și sunt mândru de experții noștri care gestionează aceste servicii noi. Centrul din Viena este acum pregătit pentru a oferi clienților servicii auto complete și o experiență cu adevărat perfectă în lanțul de aprovizionare.”

GEFCO este cel mai mare furnizor de servicii logistice pentru vehicule finite din regiune. Complexul este situat în Hafen Wien, unul dintre cele mai mari porturi de pe Dunăre și o importantă platformă logistică internațională din Europa.

DESPRE GEFCO

GEFCO este un expert global în lanțul de aprovizionare multimodal și un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de experiență în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO inventează soluții inteligente, agile și durabile pentru a satisface nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Rețeaua mondială GEFCO se întinde pe cinci continente, cu 15.000 de angajați în 47 de țări. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde EUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.