Atlassib și-a suspendat toate cursele internaționale

Atlassib şi-a suspendat transportul internaţional de persoane în toate ţările din Europa, începând cu data de 17 martie, precizând că a luat această măsură pentru prima dată în ultimii 30 de ani, după ce Ungaria a decis închiderea graniţelor ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

   

„În cei aproape 30 de ani de activitate, ne-a motivat întotdeauna grija față de toți călătorii noștri, dar și respectarea legilor și a măsurilor impuse de autorități. Știm că viețile românilor plecați la muncă în alte țări au fost date complet peste cap, și că foarte mulți dintre aceștia și-au dorit, și își doresc, să revină acasă, la cei dragi. În momentul de față, datorită închiderii granițelor Ungariei, și la indicațiile autorităților, suntem nevoiți să suspendăm serviciul de transport internațional de persoane, pentru toate țările deservite până acum.

Tuturor pasagerilor cu bilete cumpărate, care așteptau plecarea în perioada următoare, le este GARANTATĂ reprogramarea biletelor, pentru o dată ulterioară.

Pentru conaționalii noștri care nu se pot întoarce acasă în acest context, facem tot posibilul să menținem o parte din serviciile care le pot fi de ajutor. Astfel, menținem momentan livrarea de colete spre și dinspre Germania, și vom face toate eforturile posibile pentru a oferi aceste servicii în condiții de maximă siguranță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.