ATP Exodus – noul partener Cefin Trucks în rețeaua de distribuție Ford Trucks în România

Marți 5 Iunie și Miercuri, 6 Iunie 2018, au avut loc evenimentele de deschidere oficială pentru marcarea parteneriatului Ford Trucks – ATP Motors, în Baia Mare și Oradea.

La evenimente, printre invitații, alături de reprezenții celor două companii, au participat : Vasile Moldovan – Prefect Maramureș, Alexandru Cosma – Subprefect Maramureș, Noemi Erika Vida – Viceprimar al Municipiul Baia Mare și Doru Dancuș – Vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Ford Trucks – brandul cu o istorie de peste 50 de ani la nivel internațional este prezent pe piața din România cu oferte complete de vehicule comerciale destinate domeniilor: Construcții, Vehicule Specializate și Autotractoare. Gama de vehicule Ford Trucks cu masă maximă autorizată cuprinsă între 18 și 41 de tone, se remarcă prin consum scăzut de combustibil, servisare uşoară, posibilitatea montării unei varietăți de suprastructuri pentru solicitări diferite şi preţ competitiv.

Din Decembrie 2016, Ford Trucks este reprezentat în România de către Cefin Trucks, unic importator și distribuitor, partener de încredere al transportatorilor, care activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor.

Construcția brandului Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4,5 milioane euro. Din aceștia, 1,5 milioane euro au fost alocați cheltuielilor de start-up, dezvoltării rețelei naționale de distribuție, procesului de rebranding și asigurării standardelor tehnice necesare, pentru oferirea serviciilor post vânzare Ford Trucks, în centrele de pe teritoriul întregii țări. Restul de 3 milioane euro au fost investiți în stocurile de vehicule și piese de schimb.

„Ne bucurăm să anunțăm faptul că ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vânzare și post vânzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare – Oradea.” declară Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

„Misiunea noastră este de a participa la creșterea profitabilității clienților prin oferirea de produse competitive atât din punct de vedere al calității cât și al costurilor operaționale, precum și prin angajamentul ATP Motors și Ford Trucks de a oferi un  nivel superior al serviciilor și asistenței oferite clienților.” adaugă domnul Albarosa.

ATP Motors se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Prin completarea portofoliul său cu marca Ford, ATP Motors vine în întimpinarea clienţilor săi cu o gamă diversificată de branduri auto, alături de serviciile complexe pe care le asigură. “Vreau să vă asigur că premisa noastră este să avem o creştere continuă, sănătoasă, să fim corect ancoraţi în realitatea prezentului şi să fim pregătiţi pentru provocările viitorului. Am păşit deja într-o eră a digitalizării iar viteza cu care se derulează acţiunile şi activităţile noastre se pare că nu ne mai surprinde pe nici unul din noi. Nu în ultimul rând, ne dorim să răspundem prompt nevoilor și cerințelor clienților noștri” – a spus Mircea Cirț, Preşedinte & CEO ATP Exodus Group.

În primele luni de activitate Ford Trucks a înregistrat în România vânzări totale de peste 150 de vehicule comerciale, ajungând la o cotă de piață de 16% pentru Vehicule Comerciale destinate domeniului Construcţii, şi 35% pentru Vehicule Municipale, segmentul Autogunoiere, demonstrând astfel aprecierea de care se bucură pe piața românească.

Obiectivul pentru anul 2018, pe deplin confirmat de rezultatele perioadei Ianuarie – Măi, este de a depăși 360 de unități vândute, de a menține astfel poziția de leader pe piaţa Vehiculelor Municipale și de a deveni leader pe piața Vehiculelor Comerciale destinate domeniului Construcții.

Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks în România este prezentă în acest moment în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj şi, de acum, Oradea și Baia Mare.

Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile de Vânzare și Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele, din lume. Produc o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford. Ford Trucks combină peste o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CIS), și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe 3 continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford. Pentru mai multe informații despre Ford Trucks și produsele sale din întreaga lume, vă rugăm vizitați:www.FordTrucks.com.tr şi www.Ford-Trucks.ro.

Despre ATP Exodus:

Afacerea ATP Exodus a început în 1995 în nordul României de la o idee bună, transformată, remodelată şi permanent dezvoltată de-a lungul anilor, ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group și-a structurat businessul, începând cu 2016, în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, dealership auto, transport şi servicii de expediere de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. Ca şi centru de vânzări şi service auto, aici găsiţi: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.