Auto Italia, la SAAB 2017

Auto Italia revine la Salonul Auto București și Accesorii (SAAB) 2017 pentru a sărbători, alături de publicul de la Romexpo, 60 de ani de la producția primului Fiat 500, 25 de ani de dominație în segmentul sport utility premium pentru Jeep Grand Cherokee, lansarea noului Compass și producția primului SUV din istoria Alfa Romeo. 

Fiat 500

Astfel, în perioada 4-12 noiembrie, are loc și expoziția Auto Italia, desfășurată pe o suprafață de peste 600 mp, unde veți admira deopotrivă modele noi și clasice. 

  • Fiat

Standul Fiat de la Salon este descris de simbolism și eleganță. Tema este dualitatea și complementaritatea elementelor înconjurătoare – cele două lumi, funcțională și aspirațională, din care marca Fiat își extrage inspirația.

Fiat 500, iconul industriei auto italiene, sărbătorește șase decenii de existență, jubileu

marcat prin ediția specială 60th Anniversary, produsă în serie limitată. Unul dintre aceste exemplare va fi expus în premieră în România la Salonul Auto București și Accesorii. Designul modelului disponibil exclusiv în format cabrio este unul cu adevărat special, grație remodelării contemporane a detaliilor clasice.

Familia Tipo este completă acum, prin lansarea pe piața locală a versiunii Station Wagon. Portbagajul mare, interiorul spațios și un comportament rutier sigur conferit de platforma small-wide sunt principalele atuuri ale lui Tipo Station Wagon pentru cei care caută o mașină rațională, dar vor mai mult spațiu pentru bagaje. Tipo Station Wagon pornește de la 10.801 Euro + TVA.

  • Jeep

Anul acesta, flagship-ul mărcii, Jeep Grand Cherokee, sărbătorește 25 de ani de supremație în segmentul sport utility premium. Astăzi, Jeep Grand Cherokee este vândut în peste 100 de țări la nivel global, iar gama include versiunile Limited, Overland, Summit, SRT precum și proaspăt introdusa versiune Trailhawk, specialistă în off-road. La Romexpo, vizitatorii vor putea admira versiunea Summit în eleganta culoare Diamond Black cu interiorul exclusivist Laguna Sky Grey cu inserții Indigo Blu.

După noul Grand Cherokee, îi urăm bun venit noului Compass, supranumit și baby Grand Cherokee. De inspiratie flagship, Compass intră pe o pozitie favorizata in gamă. Noul Jeep Compass este un SUV compact care combină tehnologia user-friendly și o gamă largă de sisteme și funcții de asistență, cu legendara abilitate off-road Jeep, sub un design modern și distinctiv.

Jeep Nuovo Spot

Noul Compass a obținut maximum de puncte la testele EuroNCAP, cel mai nou model Jeep fiind expresia celor mai avansate tehnologii dezvoltate până acum de brandul cu șapte fante.

Jeep Compass pornește de la 19.588 Euro + TVA și va putea fi testat pe perioada Salonului, în incinta Romexpo. Perimetrul Jeep întruchipează o junglă urbană și este special amenajat cu rampe și zone de testare.

Expoziția Jeep de la SAB va fi completată de modelele Cherokee, Wrangler Rubicon și de ediția specială Renegade Desert Hawk.

  • Alfa Romeo

Alfa Romeo revine la Salonul Auto București și Accesorii cu cele mai noi creații din Milano, demne de statutul premium al mărcii, simboluri ale excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Giulia și Stelvio au luat prin surprindere industria auto și își propun să schimbe paradigma în segmentele dominate de concurența germană. Vizitatorii Salonului vor fi întâmpinați de Giulia Veloce în culoare Rosso Alfa și de Stelvio Super de culoare Blu Montecarlo.

Pentru a cunoaște o marcă cu adevărat, trebuie să îi cunoști istoria. Așa că în mijlocul noilor Giulia și Stelvio, o clasică își va face apariția.

Pe clasică o cheamă „Phoenix” și este câștigătoarea Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop din ultimii trei ani, la clasa mașinilor istorice.

Este, de altfel, singura Alfa Romeo din competiție, care a reușit să învingă mașini mult mai puternice sau mai ușoare. Alfetta GTV „Phoenix” este născută în 1975 și recondiționată în atelierul Oldtimer Studio al pilotului Cătălin Cedric Ghigea, același care a mânat-o spre victorie timp de trei ani consecutiv, în 2015, 2016 și 2017.

  • Abarth

În numele vitezei, aducem la Salonul Auto, direct de la Officine Abarth Italia, noul Abarth 124 Spider. Modelul îmbină experiența de condus oferită de un roadster autentic – plină de emoție, tehnologie și siguranță – cu un strop din inconfundabilul design italian.

Salonul Auto București și Accesorii marchează debutul comercial al roadster-ului în România. Prețurile pornesc de la 34.497 Euro + TVA.

Abarth

Configurația expusă în mijlocul standului Auto Italia fascinează prin culoarea pastel Rosso Costa Brava 1972, sistem acustic Hi-Fi Bose cu 9 difuzoare dintre care 4 integrate in tetiere si 2 subwoofere și pachet Officine Abarth, cu stilizări negru mat pe capotă și pe portbagaj, sistem de evacuare Abarth Record Monza cu 4 iesiri și Alcantara pentru planșa de bord, cotieră și schimbătorul de viteze.

Alături de 124 Spider, Auto Italia expune la SAB și Abarth 595 Competizione în culoare Blu Podio.

  • Maserati

Prezentat oficial la Salonul Auto București de anul trecut, primul SUV Maserati, Levante, revine în atenția publicului la Romexpo.

Levante este disponibil pe piața din România în doua variante de motorizare:

  • Levante S, dotat cu motorul V6 3.0 Twin Turbo 430CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde și atinge o viteză maximă de 264 km/h. Conceput de divizia Maserati Powertrain și construit la fabrica Ferrari din Maranello exclusiv pentru Maserati, motorul oferă inovații de ultimă oră care îi îmbunătățesc consumul de combustibil.
Maserati

O nouă plajă de putere este disponibilă pentru acest propulsor, care generează 350 CP și 500 Nm.

  • Versiunea Levante Diesel oferă un motor turbo V6 3.0 cu turbină cu geometrie variabilă – o adevărată bijuterie dotată cu cea mai nouă tehnologie diesel disponibilă. Cu o putere și un cuplu maxim impresionante – 275 CP și 600 Nm – Levante Diesel atinge 100 km/h în doar 6,9 secunde și are o viteză maximă de 230 km/h.

Pentru a putea juca dublul rol de SUV de lux și de 4×4 capabil să treacă de orice obstacole, Maserati Levante a fost dotat cu unul dintre cele mai sofisticate exemple de inginerie disponibile la ora actuală.  Împreună cu sistemul de tracțiune integrală Q4, Levante beneficiază și de un sistem de suspensie activă care ridică sau coboară mașina în funcție de nevoie sau de preferință.

Alături de Levante, Maserati expune la Romexpo și modelele Ghibli și Quattroporte.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.