Autobuze turistice si pe timp de iarna

 

Autobuzele supraetajate Bucharest City Tour ar putea circula si in timpul iernii, specialistii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) analizand in prezent continuarea proiectului. Reamintim ca vehiculele au fost inchiriate pentru 3 luni de la Primaria Constanta, iar acum conducerea RATB trebuie sa decida daca le va cumpara sau va ramane tot pe contract de inchiriere.

Linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Capitala este deservita de 4 autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare. De la lansarea traseului, in 28 iulie, peste 26.000 de turisti sau bucuresteni au optat pentru acest tip de excursie. 

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.