Autocare Gal Spedition/FlixBus, pe ruta București-Chișinău

FlixBus lansează, începând din 6 noiembrie, curse zilnice cu autocarul pe ruta București-Chișinău, în cadrul unui parteneriat încheiat cu transportatorul local, Gal Spedition.

Autocarele Gal Spedition vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus”, pentru a putea fi ușor identificate de către călători. 

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere.

„În acest an, am fost nevoiți să regândim oferta cu foarte mare atenție, pentru a reflecta cât mai bine cererea din această perioadă. Sunt pasageri care au o nevoie reală de călătorie și încercăm să facem tot ce putem pentru a fi alături de ei. Suntem pregătiți să adaugăm noi rute în cazul în care există cerere pentru a-i aduce aproape de familie, prieteni sau la locul de muncă. Urmăm îndeaproape recomandările și măsurile autorităților pentru a oferi o alternativă de călătorie sigură. Îi îndemnăm pe pasageri să respecte toate regulile în vigoare atunci când călătoresc cu autocarele noastre și să urmărească măsurile autorităților țărilor unde călătoresc”, a declarat Adrian Rășoiu, Business Development Manager FlixBus România.

Pentru confortul pasagerilor, autocarele Gal Spedition/FlixBus au scaune cu spațiu confortabil pentru picioare, Wi-Fi gratuit pe teritoriul României și prize electrice. 

Digitalizarea călătoriei și experiența locală

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Tehnologiile și spiritul startup-ului au la bază tradițiile și calitatea IMM-urilor locale și creează un nou standard de servicii în domeniul transportului internațional de călători.

În cei șapte ani de activitate, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de parteneri din întreaga lume.

FlixBus se ocupă de soluțiile tehnologice pentru a optimiza serviciul în cel mai bun mod posibil, cât și de marketing și de vânzări, iar partenerii locali sunt responsabili pentru operarea autocarelor. Cu ajutorul acestui model startup-ul a reușit să creeze cea mai mare rețea de autobuze interurbane din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.