Autostrada A2, redeschisă integral. Trenuri anulate

politia-autostrada-zapadaAutostrada A2 a fost deschisă integral traficului joi dimineață, pentru toate categoriile de autovehicule, după ce Poliția Rutieră și CNAIR au decis închiderea ei marți seară, iar miercuri s-a reluat circulația numai pe porțiuni și s-a putut rula în coloană, controlat.

Astfel, ultima porțiune blocată, între localitățile Drajna Nouă – Fetești, km105+500 – km 144+000, a fost redeschisă începând cu ora 7.30.

Totodată, șoferii pot circula și pe DN 3 Lehliu Gară-Chiciu.

UPDATE: Începând cu ora 14.00 au fost deschise toate drumurile naționale.

În schimb, sunt blocate drumurile DN3 LEHLIU-GARĂ — CĂLĂRAȘI (în județul Călărași) și DN5B GIURGIU — GHIMPAȚI (în județul Giurgiu).

Pe DN3, în județul Constanța, între Cobadin și Ostrov, există restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, în județele Giurgiu și Călărași, pe DN41 Daia — Oltenița, există restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Totodată, sunt închise toate drumurile județene din Călărași (12), două în Teleorman, unul în Giurgiu, unul în Galați și două în Ialomița.

Se menține restricția de tonaj pe DN 41 Daia — Oltenița și DN 3 Cobadin — Ostrov pentru autovehiculele cu masa maxim autorizată de peste 7,5 tone.

“Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite”, spune compania.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, de pe site-ul companiei de drumuri sau de pe paginile de Facebook și Twitter.

În schimb, CFR Călători a anulat joi dimineața 26 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în județele Constanța și Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Conform informațiilor primite de la secțiile regionale de politie transporturi, din cauza vântului puternic sunt oprite manevrele în porturile de la Marea Neagră, iar navigația pe Dunăre este suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.