Autostrada Bucureşti-Piteşti (A1), în șantier

Pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti, la km 102-105, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, se vor executa joi, între orele 7:00 – 21:00, lucrări de frezare și asfaltare, în programul anual de întreținere ainfrastructurii, aprobat de CNAIR.

Este însă abia începutul, pentru că lucrările vor continua și în zilele următoare.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 07:00 – 21:00, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, se vor executa lucrări de asfaltare şi frezare asupra carosabilului pe tronsonul kilometric 102-105, iar circulaţia se va desfăşura pe benzile numărul unu şi cea de urgenţă”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Tot pe A1, timp de aproximativ o lună, pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 35+500 de metri, se execută lucrări la un rost de dilataţie al podului (alternativ, pe benzile unu sau doi).

Lucrări similare se fac şi la kilometrul 115, pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti.

De asemenea, pe A1, pe sensul către Deva al tronsonului Sebeş – Deva de această dată, se vor executa lucrări (consolidare, din cauza tasării carosabilului) în zona kilometrului 315 (Pianu, judeţul Alba), pe banda numărul 1. Aceste reparaţii vor dura aproximativ o lună şi jumătate, după care şantierul se va muta pe sensul opus.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.